Hyppää sisältöön

Kaartin jääkärirykmentin alokastiedote saapumiserälle 2/18

Kaartin jääkärirykmentti
Julkaisuajankohta 25.5.2018 11.17
Tiedote

Kaartin jääkärirykmentin alokastiedote saapumiserälle 2/18 on julkaistu verkossa. Alokastiedote lähetetään myös kirjeenä kaikille heinäkuussa palveluksensa aloittaville. Kirjeessä on hyödyllistä tietoa tuleville varusmiehille sekä heidän kotijoukoilleen.

Ennen palveluksesi alkua, tutustu alokaskirjeeseen, vastaa ennakkokyselyyn ja liity Kaartin jääkärirykmentin heinäkuun saapumiserän Facebook-ryhmään.

Alokaskirje 2/18 (pdf)

Vastaamalla sähköiseen ennakkokyselyyn voit vaikuttaa tulevaan palvelustehtäviisi. Vastaukset eivät ole lopullisesti sitovia, vaan lopulliset palvelustehtävävalinnat tehdään peruskoulutuskauden lopussa.
Kyselyn löydät osoitteesta: https://asiointi.puolustusvoimat.fi/

Varusmiehistä koulutetut Some-agentit vastaavat kysymyksiisi ja julkaisevat hyödyllistä tietoa saapumiserän suljetussa Facebook-ryhmässä. Liittymällä ryhmään tärkeä tieto löytää sinut ennen kuin ehdit kysyä ja opit myös tuntemaan palvelustoverisi jo ennen palveluksen alkua. Ryhmä löytyy nimellä "KAARTJR 2/18". Kaartin jääkärirykmentin arkea voit seurata Facebookissa ja Twitterissä @KaartinJR.

marsmars.fi palvelusta löydät harjoitusohjelmia inttiin valmistautumiseksi. Palvelu löytyy myös mobiilisovelluksena AppStoresta ja Google Playsta.


 

Ensimmäisen palvelusviikonlopun aikana varusmiesten läheisillä on mahdollisuus tulla tutustumaan varusmiespalvelukseen Santahaminaan. Lisätietoja päivästä saa ensimmäisellä palvelusviikolla. Sotilasvala ja sotilasvakuutus annetaan 17.8.2018.

Tervetuloa Santahaminaan!

´