Erityistehtävät

Ota enemmän irti intistä ja hyödynnä erityistaitojasi! Johtajien täydennyshaun ilmoitukset on nyt julkaistu. Seuraavan saapumiserän 2/18 alokkaille suunnattun haun aikataulu julkaistaan myöhemmin.

Erityistehtävissä pääset hyödyntämään osaamistasi, syventämään taitojasi ja hankkimaan arvokasta työkokemusta sekä kontakteja tulevaisuuteen! Haku on kaikille alokkaille avoin ja erityisosaaminen testataan tarvittaessa pääsykokeessa tai haastattelussa.

Miehistön erityistehtäviin valitut siirtyvät tehtäviinsä heti peruskoulutuskauden päätyttyä ja varusmiesjohtajat johtajakoulutuksen jälkeen. Johtajakoulutukseen valitut voivat hakea erityistehtäviin vielä aliupseeri- tai reserviupseerikurssin aikana. Palveluksen kesto on 255 päivää ja johtajakoulutuksen suorittavilla 347 päivää.

Linkki hakusivulle

Johtajakoulutus ja erityistehtävät

Voit hakea erityistehtäviin myös johtajakoulutuksen aikana. Johtajakoulutukseen valitut varusmiehet suorittavat johtajakoulutuksen normaalisti omassa yksikössään tai Reserviupseerikoulussa, minkä jälkeen kurssin päätyttyä palvelus jatkuu erityistehtävissä varusmiesjohtajana.

Varusmiesjohtajahaku erityistehtäviin toteutetaan vuosittain huhti–toukokuussa ja loka–marraskuussa aliupseerikurssin (AUK 2) ja reserviupseerikurssin ensimmäisen neljän viikon aikana. 1/18 saapumiserän johtajahaku alkaa 20.4. ja päättyy 20.5. Alta löydät tehtäväkuvaukset. Mahdollisesti puuttuvat tehtäväkuvaukset julkaistaan 19.4. mennessä.

Johtajahaun tehtävät

Johtajahaussa 1/18 haettavissa ovat seuraavat tehtävät:

Hae tehtäviin