Hyppää sisältöön

Varusmieheksi Karjalan prikaatiin tammikuussa 2018

Karjalan prikaatiMaavoimat
Julkaisuajankohta 15.11.2017 15.17
Tiedote

Tervetuloa Karjalan prikaatiin saapumiserän 1/2018 alokas! Ohessa tärkeää tietoa ennen palveluksen aloittamista. Saat nämä myös postitse.

Muista täyttää alokaskysely ja palauttaa se Karjalan prikaatiin ohjeiden mukaan 15.12.2017 mennessä. Käy liittymässä Facebook-ryhmään, jossa saat paljon palvelukseen liittyvää tietoa ja tapaat palvelustovereitasi monien asioiden äärellä.Some-agenttimme ja mediavarusmiehemme tuottavat ryhmään materiaalia, josta voit tutustua jo etukäteen palveluspaikkaasi.

Karjalan prikaatin komentajalta kirje tulevalle alokkaalle osa1 ja osa2

AlokasINFO

Kunto-ohje MARSMARS

Liity saapumiseräsi Facebook-ryhmään

Valmiusyksikkökoulutus Karjalan prikaatissa

AlokasKYSELY, joka tulee palauttaa täytettynä Karjalan prikaatiin 15.12.2017 mennessä postitse.

RokoteINFO

Kutsu Läheistenpäivään ensimmäisellä palvelusviikolla.

Ensimmäisenä palvelusviikonloppuna läheisillä on mahdollisuus tulla tutustumaan Karjalan prikaatiin palveluspaikkana. Tutustumispäivä eli Läheistenpäivä on jaettu yksiköittäin lauantaille ja sunnuntaille klo 11.00-15.00. Palvelusyksikkö selviää aloittaessa, joten ensimmäisellä viikolla selviää kyseinen vierailupäiväkin.

Viisi viikkoa palveluksen aloittamisesta on Sotilasvala- ja -vakuutuspäivä Vekaranjärvellä (perjantai 9.2.2018). Voit kutsua läheisiäsi seuraamaan juhlapäivän tapahtumia. Kutsun tapahtumaan saat ensimmäisillä viikoilla kotiin vietäväksi. Tervetuloa kotijoukot!

 

Joukko-osasto Vekaranjärvi, Kouvola
´