Jätesota

Jätesota on varusmiesten varusmiehille suuntaama kierrätystä edistävä kampanja. Jos haluat voittaa elokuvalippuja, osallistu ja kierrätä!

Kampanjan ideana on lisätä varusmiesten kierrätystietoisuutta aiheeseen liittyvällä somekampanjalla. Kampanjan tarkoituksena on innostaa varusmiehiä kierrättämään ja samalla saada heidät ymmärtämään, miksi kierrätys on tärkeää.

Kampanja koostuu varusmiespalvelukseen liittyvistä humoristisista, mutta informatiivisista sosiaalisessa mediassa jaettavista kuvista. Kuvia julkaistaan Inttielämää-tilillä Instagramissa viikoittain. Kampanjaan voi osallistua jakamalla itse kuvia itsestään tai palvelustovereistaan kierrättämässä alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Motivaationa kierrättämiseen toimii parhaan #jätesota-kuvan julkaisijalle annettava palkinto. Jokaisella varusmiehellä on mahdollisuus voittaa elokuvalippuja.

Ohjeet osallistumiseen

  1. Ota kuva tai video itsestäsi ja/tai palvelustovereistasi esimerkiksi kierrättämässä, lajittelemassa jätteitä tai siivoamassa niitä.
  2. Toimita kuva meille
    • jakamalla se Instagramissa hashtagilla #jätesota
    • Instagramin Direct-toiminnolla Inttielämää-tilille tai
    • lähettämällä se inttielamaa@gmail.com -sähköpostiosoitteeseen.

Muistathan, että varuskunnissa voi olla alueita, joilla kuvaaminen on kiellettyä.

Voittajan valinta

Valitsemme kahden viikon välein kaikkien kuvien joukosta parhaan kierrätysaiheisen kuvan, otamme sen julkaisijaan yhteyttä ja toimitamme hänelle palkinnon. Palkintona on kaksi elokuvalippua, jotka ovat voimassa noin vuoden ajan.

Uusi voittaja valitaan joka toinen tiistai, joten kierrätystä ei kannata lopettaa, vaikka edellinen voittaja valittaisiinkin!