Videokuvaaja

Tehtävänäsi on kuvata toiminta- ja lyhytfilmejä Rajavartiolaitoksen operatiivisissa yksiköissä ja toiminnoissa maarajoilla, merialueella ja ilmassa.

Sinulla on erinomainen tilaisuus päästä mukaan toimintaan Rajavartiolaitoksen monipuolisissa tehtävissä. Tulet olemaan osa viestintäyksikön tiimiä. Päätoimipiste on Rajavartiolaitoksen esikunnassa Sörnäisissä Helsingissä, mutta kuvaustoiminta tapahtuu koko Suomen alueella eri Rajavartiolaitoksen yksiköissä maalla, merellä ja ilmassa. Toiminta tapahtuu itsenäisesti tai pienryhmän osana.

Päätehtävänä on kuvata video- ja still-kuvaa Rajavartiolaitoksen toiminnasta operatiivisissa olosuhteissa sekä editoida ja suunnitella lyhytfilmituotantoja. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua Rajavartiolaitoksen sosiaalisen median kanavien ylläpitoon.

Vaatimukset

Osaat kuvata ja tuottaa kiinnostavia videoita ja mahdollisesti myös infograafeja sosiaaliseen mediaan. Edellytyksenä on kuvaamisen ja videoeditoinnin hallitseminen, sekä hyvä fyysinen ja psyykkinen toimintakyky.

Lisätietoja

Mikko Hyyppä, mikko.hyyppa@raja.fi, 029 542 1304 (arkisin klo 9-16)
Asko Ainoa, asko.ainoa@raja.fi, 029 542 1320


Saapumiserä Tammikuu, Heinäkuu
Palveluksen kesto 255,347 päivää
Joukko-osasto Rajavartiolaitos
Paikkakunnat

Tehtävään on haettava erikseen. Hakulomakkeeseen