3D Mallintaja

Kaikissa joukko-osastoissa tarvitaan Virtual Battlespace 3 simulaattorien 3D-mallintajia.

Virtual Battlespace 3 (VBS3) on ammattilaisversio ArmA-tietokonepelistä.  Simulaattoria käytetään erityisesti jalkaväen ja vaunumiehistön koulutuksessa.

3D-mallintajan tehtäviin kuuluu Puolustusvoimien kaluston mallintamista,  teksturointia ja valokuvausta. Mallintajan käytössä ovat muun muassa Blender,  3ds Max, Quixel Suite ja Adobe Photoshop CS5.  Varusmiesten päivittäisiin tehtäviin kuuluu myös simulaattoriluokkien ylläpito ja VBS3 simulaatioharjoituksissa apukouluttajana ja tukihenkilönä toimiminen. 

Vaatimukset

Aikaisempaa työkokemusta tai koulutusta ei alalta vaadita. Hakijoille järjestetään omassa joukko-osastossaan haastattelu ja hakukoe tilaisuus 2.8. kuluessa.

Lisätietoja

lasse.lahdenmaa@mil.fi


Saapumiserä Tammikuu, Heinäkuu
Palveluksen kesto 255 päivää
Joukko-osasto Jääkäriprikaati, Kaartin jääkärirykmentti, Kainuun prikaati, Karjalan prikaati, Panssariprikaati, Porin prikaati, Uudenmaan prikaati, Rannikkoprikaati, Lapin lennosto, Satakunnan lennosto, Karjalan lennosto, Maasotakoulu
Paikkakunnat Dragsvik, Raasepori, Huovinrinne, Säkylä, Kajaani, Kouvola, Vekaranjärvi, Lappeenranta, Niinisalo, Kankaanpää, Pansio, Turku, Parolannummi, Hattula, Pirkkala, Tampere, Riihimäki, Santahamina, Helsinki, Tikkakoski, Jyväskylä, Upinniemi, Kirkkonummi, Hamina