Tiedustelija, mediaseuranta

Pääesikunta ja Panssariprikaati hakevat joukkoonsa innokkaita ja teräviä varusmiehiä joukkoonsa! Työskentely sotilastiedusteluyhteisössä on mielenkiintoinen tapa suorittaa varusmiespalvelus.

Haemme nyt tiedusteluosaston avointen lähteiden tiedustelutiimiin motivoituneita ja sopivan uteliaita varusmiehiä media-analyytikoiksi ja ohjelmoijiksi. Työskentely sotilastiedusteluyhteisössä on varmasti yksi jännittävimmistä tavoista suorittaa varusmiespalvelus.

Avointen lähteiden tiedustelutiimi tutkii turvallisuusympäristön kannalta tärkeitä ilmiöitä ja kehittää uusia tutkimusmenetelmiä. Työskentely tapahtuu toimistoympäristössä pienryhmässä. Ryhmän jäsenenä tehtäviisi kuuluu kerätä tietoa julkisista lähteistä (OSINT), analysoida havaintoja ja koostaa raportteja. Tutkittavat aiheet ovat monipuolisia ja liittyvät ajankohtaisesti maanpuolustuksen teemoihin.

Tässä tehtävässä saamaasi tiedonhankinta- ja analysointikoulutusta voit hyödyntää myös varusmiespalveluksen jälkeisissä opinnoissa ja työelämässä.

Vaatimukset

Tehtävään ei ole erityistä koultus- tai kuntovaatimuksia: voit olla esimerkiksi yliopistossa opiskeleva, korkeakouluopintoja suunnitteleva tai muulla tavoin mielestäsi tähän tehtävään sopiva henkilö.

Tehtävään valituilta odotamme kuitenkin sujuvaa suomen kielen kirjallista osaamista. Myös muusta kielitaidosta on etua.

Työn luonteen vuoksi tehtävään valituista henkilöistä tehdään turvallisuusselvitys.

Lisätietoja

mediaseuranta.tiedos.pe@mil.fi

 


Saapumiserä Tammikuu, Heinäkuu
Palveluksen kesto 255,347 päivää
Joukko-osasto Maavoimat, Pääesikunta, Kaartin jääkärirykmentti, Panssariprikaati, Tiedusteluosasto
Paikkakunnat Riihimäki, Santahamina, Helsinki

Tehtävään on haettava erikseen. Hakusivulle