Ohjelmoija

Pääesikunnan tiedusteluosasto vastaa sotilastiedustelun kokonaisuudesta Puolustusvoimissa.

Haemme nyt tiedusteluosaston avointen lähteiden tiedustelutiimiin motivoituneita ja sopivan uteliaita varusmiehiä media-analyytikoiksi ja ohjelmoijiksi. Työskentely sotilastiedusteluyhteisössä on varmasti yksi jännittävimmistä tavoista suorittaa varusmiespalvelus.

Työskentely tapahtuu toimistoympäristössä pienryhmässä. Työnkuvaasi kuuluu mm. apuohjelmien luontia ja pienimuotoista ylläpitoa (joko C#, JavaScript, Java tai Python) ja niiden soveltavaa käyttöä. Ohjelmointitehtävissä tarvitaan omatoimisuutta ja taitoa etsiä itsenäisesti ratkaisuja tietoteknisiin ongelmiin verkkomaailmasta. Tehtävään sisältyy myös avointen lähteiden tiedustelutiimin toimintaa tukevaa tiedonkeräystä, raportointia ja visualisointia.

Vaatimukset

Tehtävään ei ole erityisiä koulutus- tai kuntovaatimuksia, mutta ohjelmointialan työkokemus on eduksi. Työn sisältöä voidaan painottaa hakijan koulutuksen tai vaikkapa harrastustaustan mukaan. Tehtävään valituilta odotamme kuitenkin sujuvaa suomen kielen kirjallista osaamista. Työn luonteen vuoksi tehtävään valituista henkilöistä tehdään turvallisuusselvitys.

Lisätietoja

mediaseuranta.tiedos.pe@mil.fi


Saapumiserä Tammikuu, Heinäkuu
Palveluksen kesto 255,347 päivää
Joukko-osasto Maavoimat, Pääesikunta, Kaartin jääkärirykmentti, Tiedusteluosasto
Paikkakunnat Santahamina, Helsinki

Tehtävään on haettava erikseen. Hakusivulle