Graafikko, tutkimuslaitos

Yhteistyössä monen eri tahon kanssa vastaat tutkimuslaitoksen viestinnän ja graafisen ilmeen ideoinnista ja toteutuksesta.

Varusmiespalvelus Puolustusvoimien tutkimuslaitoksessa on askel matkallasi graafikon uralle. Graafikon palveluspaikka on Riihimäellä Puolustusvoimien tutkimuslaitoksessa ja majoittuminen Panssariprikaatin Riihimäen yksikössä. Työskentelet osana tutkimuslaitoksen viestinnästä vastaavaa tietopalvelutiimiä, joka vastaa laitoksen viestinnästä ja julkaisutoiminnasta. Graafisia töitä teet yhteistyössä informaatikkojen ja tutkijoiden kanssa. Laitoksessa tutkitaan teknologioita, ihmistä ja tapaa, jolla sotaväki toimii.

Tehtäväsi sisältää julkaisujen ja esitteiden taittoa, grafiikan tuottamista, valokuvaamista, videointia ja kuvankäsittelyä. Tuotamme materiaalia verkkoon, painettuihin julkaisuihin sekä tutkijoiden tarpeisiin. Vapauta sisäinen luovuutesi ja tule ideoimaan tutkimuslaitoksen viestintää ja julkaisuja, esimerkkinä  tutkimuslaitoksen vuosikirja, sarjajulkaisut ja esitteet. Työt määräytyvät osaamisesi perusteella, joten hakemus kannattaa lähettää, vaikka koulutuksesi ei täysin vastaa tehtävää.

Vaatimukset

  • Graafisen alan koulutus tai vastaava kokemus
  • Adobe InDesign, Illustrator ja Photoshop -ohjelmien hyvä hallinta
  • Kyky työskennellä itsenäisesti ja tiimissä

Turvallisuusselvitys tehdään hakeutumisen yhteydessä

Eduksi

  • Eduksi katsotaan työnäytteet

Lisätietoja

Merja Nousiainen, 0299 550 802 (arkisin klo 9-16) merja.nousiainen@mil.fi
Petri Ylönen, 0299 550 133


Saapumiserä Tammikuu, Heinäkuu
Palveluksen kesto 255,347 päivää
Joukko-osasto Maavoimat, Panssariprikaati, Puolustusvoimien tutkimuslaitos
Paikkakunnat Riihimäki

Tehtävään on haettava erikseen. Lomakkeeseen