Graafikko/kuvaaja, Rajavartiolaitos

Tehtävänäsi on kuvata materiaalia Rajavartiolaitoksen operatiivisissa yksiköissä ja toiminnoissa maarajoilla, merialueella ja ilmassa.

Sinulla on erinomainen tilaisuus päästä mukaan toimintaan Rajavartiolaitoksen monipuolisissa tehtävissä. Tulet työskentelemään Rajavartiolaitoksen esikunnan viestintäyksikössä, joka vastaa Rajavartiolaitoksen viestinnästä. Haemme monipuolista graafikkoa/kuvaajaa kuvankäsittelyyn sekä grafiikan tuottamiseen (sisällöntuotanto, kuvaaminen, kuvankäsittely). Tehtävänäsi on kuvata materiaalia Rajavartiolaitoksen operatiivisissa yksiköissä ja toiminnoissa maarajoilla, merialueella ja ilmassa. Päätoimipiste on Rajavartiolaitoksen esikunnassa Sörnäisissä Helsingissä, mutta kuvaustoiminta tapahtuu koko Suomen alueella eri Rajavartiolaitoksen yksiköissä maalla, merellä ja ilmassa. Toiminta tapahtuu itsenäisesti tai pienryhmän osana.

Sinulla on myös mahdollisuus osallistua Rajavartiolaitoksen sosiaalisen median kanavien ylläpitoon ja kehittämiseen.

Vaatimukset

Positiivinen asenne. Osaat kuvata ja tuottaa kiinnostavaa materiaalia ja mahdollisesti myös infograafeja sosiaaliseen mediaan. Edellytyksenä on graafiset taidot, kuvaamisen ja kuvankäsittelyn hallitseminen, sekä hyvä fyysinen ja psyykkinen toimintakyky.

Lisätietoja

Pentti Alapelto, pentti.alapelto@raja.fi, 029 542 1335 (arkisin klo 9-16)
Asko Ainoa,
asko.ainoa@raja.fi, 029 542 1320


Saapumiserä Tammikuu, Heinäkuu
Palveluksen kesto 255,347 päivää
Joukko-osasto Rajavartiolaitos
Paikkakunnat

Tehtävään on haettava erikseen. Hakusivulle