Ohjelmoija, Puolustusvoimien tutkimuslaitos

Tutkimuslaitoksen ohjelmoijana teet tutkimustoiminnan tarpeisiin ohjelmistoja. Olet mukana etsimässä ratkaisuja hyödyntäen itse toteutettuja algoritmeja ja kehittämällä niistä toteutettuja ohjelmia. Tarjolla on innostavia ja haastavia ongelmia, joiden ratkaisujen löytyminen on opettavainen kokemus. Työsi ovat sekä itsenäisesti että ryhmässä toteutettavia. Työtäsi opastetaan ja ohjataan säännöllisesti. Tarkempi sisältö määräytyy taitojesi ja kokemuksesi perusteella.

Odotamme sinulta korkeakouluopintoja soveltuvalta alalta. Huomioimme myös opintojen alkuvaiheessa olevat tai vähäisen työkokemuksen omaavat. Matemaattisia taitoja soveltamalla osaat ratkaista monipuolisia ongelmia ja sen pohjalta kykenet kehittämään ja toteuttamaan tarvittavan ohjelmiston.

Vaatimukset

Odotamme sinulta korkeakouluopintoja soveltuvalta alalta. Huomioimme myös opintojen alkuvaiheessa olevat tai vähäisen työkokemuksen omaavat. Tehtävä edellyttää sinulta kokemusta ohjelmoinnista ja matemaattista osaamista sekä halua oppia ja kehittyä tehtävässä. Matemaattisia taitoja soveltamalla osaat ratkaista monipuolisia ongelmia ja sen pohjalta kykenet kehittämään ja toteuttamaan tarvittavan ohjelmiston. Toivomme Python tai C/C++ kokemusta. Kokemus erilaisista ohjelmointikielistä, käyttöjärjestelmistä ja -ympäristöistä katsotaan eduksi. Tehtävään hakeutumisen yhteydessä tehdään turvallisuusselvitys.
Kerro hakemuksessasi esimerkkejä, mitä olet ohjelmoinut.

Eduksi

Kokemus erilaisista ohjelmointikielistä, käyttöjärjestelmistä ja -ympäristöistä katsotaan eduksi.

Lisätietoja

Insinööri Jarkko Karinen, p. 0299 550 861, [email protected]

Valittavien määrä: 2

Puolustusvoimien tutkimuslaitos tuottaa monialaisesti puolustusvoimien tarvitsemia vaativia tutkimus-, kehittämis-, testaus- ja evaluaatiopalveluja. Tutkimuslaitoksessa yhdistyvät strategian ja operaatiotaidon, eri teknologia-alueiden ja ihmisen toimintakyvyn tutkimus.

Ohjaaja: Jarkko Karinen
Varaohjaaja: Kari Mäenalusta


Saapumiserä Tammikuu, Heinäkuu
Palveluksen kesto 255,347 päivää
Joukko-osasto Panssariprikaati, Puolustusvoimien tutkimuslaitos
Paikkakunnat Riihimäki

Tehtävään on haettava erikseen. Hakusivulle