Tutkimusavustaja, strateginen analyysi, Puolustusvoimien tutkimuslaitos

Tehtävään kuuluu tutkimus- ja analyysitehtäviä sekä tiedonhallintaan liittyviä tehtäviä liittyen muun muassa kansainvälisen toimintaympäristön kehittymiseen, eri maantieteellisten alueiden strategiseen kehitykseen, Suomen lähialueiden sotilaalliseen kehitykseen, suomalaisen yhteiskunnan kehitykseen, informaatio- ja kyberympäristön kehitykseen, teknologian kehitykseen, ja huoltovarmuuteen.

Vaatimukset

Tehtävässä edellytetään motivoituneisuutta tutkimustehtäviin ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä ryhmätyöhön.Tehtävän täsmällinen aihealue määritetään valitun henkilön osaamisen perusteella.

Yliopiston aineopintoja tai yliopistotutkinto soveltuvilta tieteenaloilta. (esim. yhteiskunta- tai valtiotieteet, taloustieteet, tilastotiede, toimitusketjun hallinta ja logistiikka, energiamarkkinat, biotekniikka, tuotantotalous, kauppatieteet, tiedonkäsittely, tulevaisuudentutkimus, matematiikka).

Tehtävässä edellytetään motivoituneisuutta tutkimustehtäviin ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä ryhmätyöhön. Hyvää englanninkielen taitoa tarvitaan. Venäjänkielen taito on eduksi.

Lisätietoja

Tutkimusalajohtaja Markus Peltola
PVTUTKL doktriiniosasto
[email protected]

Valittavien määrä: 1

 


Saapumiserä Tammikuu
Palveluksen kesto 255,347 päivää
Joukko-osasto Panssariprikaati, Puolustusvoimien tutkimuslaitos
Paikkakunnat Riihimäki

Tehtävään on haettava erikseen. Hakusivulle