Ohjelmoija, Pääesikunnan tiedusteluosasto

Pääesikunnan tiedusteluosasto (Helsinki) hakee avointen lähteiden tiedustelutiimeihin motivoituneita ja teräviä ohjelmoijia Työskentely sotilastiedusteluyhteisössä on varmasti yksi jännittävimmistä tavoista suorittaa varusmiespalvelus.

OSINT-tiimit tutkivat turvallisuusympäristön kannalta tärkeitä ilmiöitä ja kehittävät uusia tutkimusmenetelmiä. Työskentely tapahtuu toimistoympäristössä pienryhmissä.

Ryhmän ohjelmoijana työnkuvaasi kuuluu mm. apuohjelmien ideointia, luontia ja pienimuotoista ylläpitoa (joko C#, JavaScript tai Java) sekä niiden soveltavaa käyttöä.

Tehtävään sisältyy myös avointen lähteiden tiedustelutiimin toimintaa tukevaa tiedonkeräystä, raportointia ja visualisointia.

Tehtävässä saamaasi tiedonhankinta- ja analysointikoulutusta voit hyödyntää myös varusmiespalveluksen jälkeisissä opinnoissa ja työelämässä.

Vaatimukset

Tehtävään ei ole erityisiä koulutus- tai kuntovaatimuksia, mutta ohjelmointialan työkokemus on eduksi. Ohjelmointitehtävissä tarvitaan omatoimisuutta ja taitoa etsiä itsenäisesti ratkaisuja tietoteknisiin ongelmiin verkkomaailmasta. Lisäksi plussaa hyvästä suomen kielen kirjallisesta taidosta.

Työn luonteen vuoksi tehtävään valituista henkilöistä tehdään turvallisuusselvitys.

Lisätietoja

mediaseuranta.tiedos.pe[ät]mil.fi

Valittavien määrä: 2


Saapumiserä Tammikuu, Heinäkuu
Palveluksen kesto 255,347 päivää
Joukko-osasto Maavoimat, Pääesikunta, Kaartin jääkärirykmentti, Tiedusteluosasto
Paikkakunnat Santahamina, Helsinki

Tehtävään on haettava erikseen. Hakusivulle