Mediavarusmies, soittokunta

Tulet työskentelemään jonkin sotilassoittokunnan kahden varusmiehen mediatiimissä, joka tuottaa materiaalia sähköiseen ja painettuun viestintään.

Mediavarusmiehen tehtävinä sotilassoittokunnissa on valo- ja videokuvaus sekä mainosmateriaalin tuottaminen (graafinen suunnittelu ja kuvankäsittely) konserttimainontaa varten. Materiaalia julkaistaan sekä painettuna että sähköisesti verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Mediavarusmiehen tehtävä sotilassoittokunnissa on monipuolinen. Tehtävään sisältyy valo- ja videokuvausta konserteissa ja muissa tilaisuuksissa sisällä ja ulkona. Kuvankäsittely ja editointi sekä konserttijulisteiden ja lehtimainosten suunnittelu kuuluvat myös tehtävään.

Vaatimukset

Tehtävässä edellytetään joko koulutusta tai vahvaa harrastuneisuutta valo- ja/tai videokuvaamisesta sekä niiden jälkikäsittelystä. Eduksi luetaan myös graafisen suunnittelun taidot. Kielitaitovaatimuksena on vähintään englanti. Tehtävässä tarvitaan sekä hyviä vuorovaikutustaitoja että kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Lisätietoja

Intendentti Inka Puhakka

etunimi.sukunimi@mil.fi

Puolustusvoimien vaihde, 0299 800

Katso varusmiessoittokunnan mediatiimin esittely (YouTube)

Tutustu Kaartin soittokunnassa palvelevan Lassi Kapasen palvelukseen mediatuottajana

Valittavien määrä: <10


Saapumiserä Tammikuu, Heinäkuu
Palveluksen kesto 255,347 päivää
Joukko-osasto Sotilassoittokunnat, Ilmavoimien soittokunta, Kaartin soittokunta, Laivaston soittokunta, Lapin sotilassoittokunta, Rakuunasoittokunta, Varusmiessoittokunta
Paikkakunnat Lappeenranta, Pansio, Turku, Parolannummi, Hattula, Rovaniemi, Santahamina, Helsinki, Tikkakoski, Jyväskylä

Tehtävään on haettava erikseen. Hakusivulle