Graafikko, palvelukeskus

Tehtäväkenttään kuuluu kuvankäsittelyä, taittamista, valo- ja videokuvaamista sekä tulevan kuva- ja mediapankin sisällön koostamista.

Varusmiespalvelus puolustusvoimien palvelukeskuksessa on erinomainen näköalapaikka puolustusvoimiin. Palvelukeskus toimii neljällä paikkakunnalla ja vaikuttaa koko puolustusvoimien henkilöstöön, joten sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus olla mukana erittäin merkittävissä ja mielenkiintoisissa projekteissa.

Kuvankäsittelijää tai medianomia haetaan Puolustusvoimien Palvelukeskuksen Oppimis- ja kuvapalveluyksikköön, tarkemmin Puolustusvoimien kuvakeskukseen. Toimipiste sijaitsee Tuusulassa ja palvelusajan majoitus sekä kuljetukset toimivat Helsingin Santahaminasta, Kaartin jääkärirykmentistä käsin.

Kuvankäsittelyn tehtävät koostuvat lähinnä peruskäsittelystä ja syväyksistä, metatiedottamisesta sekä Puolustusvoimien tulevan kuva- ja mediapankin sisällön koostamisesta. Tehtävissä on mahdollisesti myös julkaisujen taittamista, valokuvaajan avustamisessa kuvauksissa tai tuotekuvausta - kaikkiin työvaiheisiin saa perehdytyksen. Videokuvaamistehtävät ns mikroelokuvat kuuluvat myös koulutukseen ja työtehtäviin. Mikroelokuvilla tarkoitetetaan 2-4 min opetuselokuvamaiisia tuotantoja. Aiempi työkokemus tai koulutus on toivottavaa. Muistathan mainita hakemuksessa myös valokuvauksen osaamisestasi.

Vaatimukset

  • Kuvankäsittelyn kokemus, esim. syväykset
  • Adobe Photoshop
  • Adobe InDesign
  • Adobe Lightroom
  • Adobe Illustrator
  • SONY Movie Studio Platinum tai vastaavan videoeditointi työkalun hallinta
  • Alan koulutus, valo- ja videokuvaamisen sekä editoinnin kokemus

Lisätietoja

Pasi Leskinen, 0299 815 610


Saapumiserä Tammikuu, Heinäkuu
Palveluksen kesto 255,347 päivää
Joukko-osasto Maavoimat, Kaartin jääkärirykmentti, Puolustusvoimien palvelukeskus
Paikkakunnat Santahamina, Helsinki

Tehtävään on haettava erikseen. Hakusivulle