Media-assistentti

Tehtävät koostuvat av-alan työtehtävistä sekä kuva- ja mediapankin historiallisen arkistokokonaisuuden koostamisesta.

Varusmiespalvelus puolustusvoimien palvelukeskuksessa on erinomainen näköalapaikka puolustusvoimiin. Palvelukeskus vaikuttaa koko puolustusvoimien henkilöstöön, joten sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus olla mukana erittäin merkittävissä ja mielenkiintoisissa projekteissa. Saat palvelusajaltasi sekä poikkeuksellista työkokemusta että vakuuttavan työtodistuksen, joka pohjaa tekemiisi työtehtäviin ja työkokonaisuuksiin.

Media-assistenttia tai medianomia haetaan Puolustusvoimien Palvelukeskuksen Oppimis- ja kuvapalveluyksikköön, tarkemmin Puolustusvoimien videoarkistoon. Toimipiste sijaitsee Tuusulassa ja palvelusajan majoitus sekä kuljetukset toimivat Helsingin Santahaminasta, Kaartin jääkärirykmentistä käsin.

Tehtävät koostuvat av-alan työtehtävistä (videokuvaus, editointi, formaattimuunnokset ja nauhasiirrot, metatiedotus sekä lyhyiden koosteiden suunnittelu ja toteutus) sekä Puolustusvoimien tulevan kuva- ja mediapankin historiallisen arkistokokonaisuuden koostamisesta.

Koulutus hakuun on välttämätön. Aiempi työkokemus on toivottavaa - kaikkiin työvaiheisiin saa perehdytyksen. Muistathan mainita hakemuksessa myös av-alan ohjelmisto-osaamisestasi.


Saapumiserä Tammikuu, Heinäkuu
Palveluksen kesto 255,347 päivää
Joukko-osasto Maavoimat, Kaartin jääkärirykmentti, Puolustusvoimien palvelukeskus
Paikkakunnat Santahamina, Helsinki

Tehtävään on haettava erikseen. Hakusivulle